Interaktivno predavanje i simulator o važnosti korištenja sigurnosnih pojaseva u prometu

NAŠI UČENICI ODUŠEVLJENI PREVENTIVNO- EDUKATIVNIM PROGRAMOM- KLIK

Učenici trećeg i četvrtog razreda naše gimnazije sudjelovali su danas na preventivno-edukativnom programu "KLIK - sigurnosni pojas, navika odgovornog ponašanja u prometu" , kojeg je u gradskoj sportskoj dvorani u Gospinom polju organizirala služba za prometnu preventivu Postaje prometne policije u Dubrovniku, u suradnji sa stručnjacima i instruktorima iz Ureda sigurnosti cestovnog prometa Hrvatskoga auto kluba.

Nakon interaktivnog jasnog, naraštaju prilagođenog predavanja, potkrijepljenog životnim primjerima, naši su učenici uz pomoć  demonstratori proživjeli na simulatorima prevrtanja i sudara, u kontroliranim i sigurnim uvjetima efekte prometnih nesreća.

Vjerujemo da se ova živa i upečatljiva aktivnost duboko urezala u svijest naših đaka koji upravo ulaze u svijet vozača te im itekako  potcrtala kako vezanje pojasa u vozili nije samo zakonska obveza vozača i putnika koja spašava živote, već i element opće i osobne kulture.

Zahvaljujemo od srca Denisu Paveli, policijskom službeniku za prometnu preventivu iz PU dubrovačke na organizaciji i pozivu!

1
2
3
zuta zastavica

Možda će Vas zanimati

upitnici
Imate li pitanje za nas?
obavezno
obavezno
obavezno
informadur
multikey
agencija za odgoj i obrazovanje
erasmus+
Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja