TREĆAŠI NA FESTIVALU ZNANOSTI U DUBROVNIKU

Medijskom kulturom protiv valova medijske manipulacije

 Učenici trećega razreda sa svojim razrednikom Mariom Matićem te profesoricom sociologije Tanjom Borovac sudjelovat će u srijedu, 9. travnja 2014. na kampusu Sveučilišta u Dubrovniku na 12. Festivalu znanosti u organizaciji Prirodoslovnog muzeja u Dubrovniku a pod pokroviteljstvom  British Councila i Minstarstva znanosti, obrazovanja i športa.

To je Festival koji se svake godine održava u svim muzejma diljem Hrvatske, a traje od 7. – 14. travnja 2014. Cilj  mu je povezati više institucija s učenicima, studentima te informirati javnost o aktivnostima i rezultatima u području znanosti, poboljšati javnu percepciju znanstvenika te motivirati mlade ljude za istraživanje i stjecanje novih znanja. Ovogodišnja tema su Valovi i tijekom 5 dana festivala priređen je bogat program. Festival se održava osim na Sveučilištu i u prostorima Prirodosčovnog muzeja i dubrovačkog Akvarija.

Naši učenici nazočit će dijelu programa u kojem će u  srijedu 9. travnja  pročelink Odjela za komunikologiju Sveučilišta u Dubrovniku Đorđe Obradović održati predavanje “Medijskom kulturom protiv valova medijske manipulacije”. Poslije predavanja predviđen je posjet UNIDU radiju.

Comments are closed.