Obavijest o predupisima u prve razrede dpg za šk.God. 2013./14.

Dragi učenici i poštovani roditelji,

Budući da ove školske godine stupa na snagu novi, elektronski način prijava i upisa u srednje škole, obaviještavamo Vas da je najprije potrebno obaviti predupise u Dubrovačku privatnu gimnaziju. Ovim ujedno opovrgavamo glasine, čiji nam izvor i razlog nije poznat, da naša gimnazija neće upisivati novu generaciju učenika. Naprotiv, prije službene objave predupisa već imamo registrirane zaintersirane učenika, pa stoga pozivamo sve zainteresirane da se na vrijeme predbilježe.

Predupisi se mogu obaviti telefosnki ili mailom u razdoblju od 4. do 27. ožujka svakim radnim danom od 10, 00 do 14,00 sati.

Potrebno je navesti ime i prezime, ime roditelja, adresu, osnovnu školu iz koje dolazi i ostaviti kontakt telefon /mail.

U telefosnkom razgovoru ili u mail komunikaciji iz naše ćete škole dobiti podrobne informacije o upisima. U vezi s upisima kakvi su bili do sada neće biti bitnih promjena.

Potrebno je proći probno testiranje (za koje se nije potrebno spremati), obaviti interview sa stručnom službom škole te imati minimalno 40 bodova iz osnovne škole (ostatak bodova potrebnih za gimnaziju može se steći probnim testiranjem i  interviewom).

 Vaš ravnatelj

Comments are closed.