Cambridge probno testiranje

Dubrovačka privatna gimnazija se uključila u projekt promocije i provođenja Cambridge ESOL ispita. Ovi ispiti vode do najprestižnijih certifikata poznavanja engleskog jezika te kao takvi služe učenicima i svim zainteresiranima da potvrde znanje engleskog jezika uz pomoć standardiziranih ispita te se pripreme na slične druge ispite. Certifikati vrijede cijeli život te služe kao punovrijedan dokaz poznavnaja engleskog jezika u cijelom svijetu. Priznaju se kao dokaz za zapošljavanje u zemljama Europske unije ili za nastavak studiranja u bilo kojoj zemlji. Donose i dodatne bodove za upis na neke fakultete, a s ovim certifikatom se može, primjerice postati i sudski tumač za engleski jezik.

Po prvi put u Dubrovniku provodi se besplatno promotivno testiranje u suradnji s ovlaštenim Cambridge centrom za Hrvatsku – „Pitagora“ iz Splita. U testiranju u Dubrovačkoj privatnoj gimnaziji sudjeluju učenici početnih i završnih razreda gimnazije kao i četvrtih i osmih razreda osnovne škole Ivana Gundulića.

Probna će se testiranja kasnije nastaviti u dogovoru s ravnateljima ostalih dubrovačkih osnovnih škola.

Raspored testiranja Cambridge ESOL  –  u Dubrovniku, 13. veljače 2013.

13,00   informatički kabinet DPG-  maturanti : deset kandidata

15, 30 učionica 4. a DPG – učenici četvrtih razreda OŠ Ivana Gundulića

16, 30  informatički kabinet DPG-a i Informatički kabinet OŠ Ivana Gundulića – učenici osmih razreda OŠ i prvog razreda gimnazije

Comments are closed.