Fantastično božićno druženje učenika i djelatnika Dubrovačke privatne gimnazije u Dubrovačkim vrtovima sunca

Zadnji radni dan prvoga polugodišta dva puna autobusa učenika i djelatnika naše gimnazije uputili su se na prigodno božićno druženje u prekrasni ambijent Dubrovačkih vrtova sunca u obližnjem Orašcu.
Čak i naša dežurna gunđala, ovaj put nisu odolila zanimljivom programu i svi su bez iznimke uživali u višesatnom božićnom druženju. Najveći dio učenika najprije se okušao u klizanju, i to u osobitom ambijentu.
Poseban je ugođaj biti na ledu, te uz božićne ritmove  klizati gledajući u more i otoke. Odmah ispred klizališta su prigodni božićni štandovi na kojima smo se mogli ugrijati uz kestene, kobasice, pržene krompiriće, čaj, kavu, a ponetko i uz čašu kuhanog vina. Organiziran je i nogometni turnir kao i natjecanja u tenisu, stolnom tenisu, bilijaru, squashu, basketu, penjanju na umjetnu stijenu, virtualnim igricama, stolnom nogometu, a učenicima je bio na raspolaganju i gym te su, osobito naše učenice imale priliku vježbati pilates, sve uz pratnju vrijednih domaćina – trenera i instruktora. Veći dio jutra je i vrijeme bilo ugodno tako da su mnogi uživali u šetnji i izvrsno uređenom ambijentu ovog kompleksa. Maturanti su iskoristili prigodu i za razgovor o eventualnom održavanju maturalne zabave u Vrtovima sunca.
Druženje je završeno božićnim domjnekom za nastavnike kao i zajedničkom fotografijom oko velikog božićnog drvca uz glavnu recepciju hotela Radison, te željom da sličnih druženja bude još.

Comments are closed.